Advies nodig?

Mail: info@laseruniek.nl
 

Service van LaserUniek

De beste service en applicatie ondersteuning

Support en ondersteuning vinden wij bij LaserUniek een zeer belangrijk. Ook leveren wij alleen machines die zich al bewezen hebben en van hoge kwaliteit zijn, daarom krijgt u bij LaserUniek altijd een uitgebreide en passende garantie op uw machine. U mag ons gewoon bellen of mailen voor support als u dat nodig vindt, dan krijgt u meteen het antwoord of de praktische hulp die u nodig heeft. Wanneer er service op uw locatie nodig is spreken wij met u meteen een service moment af, in samenspraak met ons service team of leveranciers.

 

 

 

Europese kwaliteit voor een faire prijs !

LaserUniek levert lasermachines van een hoge kwaliteit, werkt alleen met Europese leveranciers met de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Want wij zijn ons ervan bewust dat kwaliteit het belangrijkste is ! Een goed advies en betrouwbaarheid zijn belangrijke pijlers waarop onze relaties zijn gebouwd. Daarom geven wij u alle nodige ondersteuning op het gebied van hard- en software op het moment dat u die nodig hebt. Onze applicatie kennis behoort tot de beste in de markt, onze klanten profiteren daarvan mee. De belangrijkste onderdelen zijn bij ons op voorraad. Hierdoor kunnen wij snel reageren en ontvangt u altijd binnen de kortst mogelijke termijn de materialen die u nodig hebt.

 

 

Onze tarieven voor service zijn zeer concurrerend - vraag ons naar de prijzen.

  • Periodiek onderhoud - preventief onderhoud van uw machine - Spiegels en lenzen controleren en afstellen, koeling controleren, geleidingen zuiver maken, veiligheidscheck, laser huis meten, riemspanning controleren en veel meer. Deze service kunnen we ook op contractbasis uitvoeren, u betaalt dan een klein bedrag per maand zodat de kosten zich over een jaar uitspreiden.

 

  • We leveren en plaatsen van Filterinstallaties (Bofa) en vervang filters, wij kunnen filters/installaties van Bofa leveren tegen gunstige voorwaarden. Wij leveren in principe alle onderdelen voor uw lasermachine en voor verschillende merken zoals: Roland, Lotus laser systems, GS laser systems, Brm laser machines, HS lasers en nog veel meer.

 

Lenzen en spiegels (50/63/100)
Laser Buizen 40 - 80 - 100 - 150 - 280 watt
Display Laserworks
Vlakke ruiten voor uw laser (op bestelling)
voeding
controllers
honingraat - lamellen tafel
koelers
Luchtpomp
Compressor
Rotatie unit
Frezen
Boren
Graveer Tools
Graveer & frees benodigdheden

 

‘In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam.’

Metaalunievoorwaarden 2019 Nederlands

LaserUniek
     Pascalweg 4    6101 WV Echt    Tel. +31 (0)85 876 8754       Handelsregister: 64951138    BTW nr: NL001840566B57    LaserUniek op LinkedIn Volg LaserUniek op Facebook