Advies nodig?

Mail: info@laseruniek.nl
 

Roland MDX-50 cnc freesmachine

MDX-50

 

Roland DG is een koploper op vlak van 3D-fabricage en prototype productie. Door zijn hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en betaalbaarheid is het tevens een ideale cnc freesmachine voor gebruik in het technisch onderwijs.

MODELA MDX-50 Benchtop freesmachine

 • Desktop CNC-machine voor snel prototyping
 • 5-station automatische gereedschapswisselaar - doorlopende werking zonder te stoppen om gereedschap te wisselen
 • Uitgebreid werkoppervlak 400 mm (X) x 305 mm (Y) x 135 mm (Z)
 • Het verbeterd aandrijfsysteem ondersteunt dimensionele stabiliteit
 • Gebundeld met gebruiksvriendelijke CAM software
 • Optionele roterende as met zelfcentrerende werkstukklemmen met vaste en losse kop

 

De MDX-50 CNC-freesmachine is een ideale standalone modelleer oplossing voor de productie van kleine hoeveelheden, prototypes en pre productiemodellen en eindstalen. De MDX-50 is ook een effectieve aanvullende technologie voor 3D-printing aangezien ze een buitengewone mechanische nauwkeurigheid (tot 0,01 mm), een gladde oppervlak afwerking en een compatibiliteit met een brede waaier van materialen biedt.

De MDX-50 desktop freesmachine is geschikt voor professionele, industriële en onderwijstoepassingen en combineert het nauwkeurig en geautomatiseerd frezen met een ongeëvenaard gebruiksgemak en intuïtieve CAM-software. Hierdoor worden prototypes niet alleen sneller geproduceerd, maar dalen ook de bedrijfskosten. Een nieuwe automatische gereedschapswisselaar (ATC), een geïntegreerd bedieningspaneel, een grotere werkzone en hogere bedrijfs snelheden beperken de bedrijfstijd en vereenvoudigen de productie.

Dit betekent dat gebruikers, ongeacht hun ervaring en hun budget, functionele onderdelen kunnen frezen met een uitzonderlijke kwaliteit en mechanische nauwkeurigheid uit een brede waaier van materialen.

Bijzondere kenmerken

 • Geruisloze 15000 rpm spil.
 • Een groot werkbereik voor het toestel plus een verbeterde machine stijfheid en aandrijfmechaniek
 • Optionele roterende as met zelf centrerende werkstukklemmen met vaste en losse kop
 • Eenvoudig te laden gereedschap en automatische kalibratie van het toestel
 • Vereist geen speciale elektrische installatie of extra luchtcompressor
 • LED-statuslicht meldingen in verschillende kleurcoderingen en e-mailberichten informeren gebruikers over de status van het toestel
 • Ingebouwde afvallade met railgeleide veiligheidsdeur voor een veilige en schone productie
 • Ideaal voor gebruik in studio- en educatieve omgevingen

Specificaties

Brochure Roland MDX-50 LaserUniek

MDX-50
Proto frezen Roland
20170209_115547

Zoektermen: cnc freesmachine, desktop freesmachine, frezen cnc, resin frees, 3D printer kopen, modelbouw frezen, fablab, machine voor school, lasersnijder school, kunststof frezen, prototyping frezen, cam software, goedkope freesmachine, cnc router kopen, roland dg shape, roland dealer België, roland printer, graveermachine kopen. 

dinsdag 09:30–17:00
woensdag 09:30–17:00
donderdag 09:30–17:00
vrijdag 09:30–13:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten
maandag Gesloten

 

 

‘In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam.’

Metaalunievoorwaarden 2019 Nederlands

LaserUniek
     Pascalweg 4    6101 WV Echt    Tel. +31 (0)85 876 8754       Handelsregister: 64951138    BTW nr: NL001840566B57    LaserUniek op LinkedIn Volg LaserUniek op Facebook