Advies nodig?

Mail: info@laseruniek.nl
 

Roland Frees & graveer machines

 

Wat is er nu echt belangrijk als u een nieuwe freesmachine gaat aanschaffen voor uw onderneming , school of misschien wel als hobbyist ?

Juist..., een gedegen advies van een bedrijf wat al jarenlange ervaring heeft met de verkoop van verspanende machines & Lasermachines en dus een goed en duidelijk advies kan geven.

Deze Unieke combinatie maakt LaserUniek wederom uw partner voor oplossingen en totaal aanbiedingen.

Van de kleine Roland Metaza voor kleine haarscherpe gravures tot aan de Roland MDX 540 voor cnc freeswerkzaamheden, zelfs in Aluminium.

Ook bieden we de hele lijn Roland modelling 3D freesmachines aan zoals de nieuwe MDX50 die zelfs beschikt over een gereedschapwissel systeem voor 6 tools !

Graag bieden we u een passende offerte aan , ook kunnen wij voor u een demonstratie verzorgen bij ons in de Showroom in Venray waar wij diverse modellen opgesteld hebben staan.

Alle informatie en gegevens hebben wij in overzichtelijke pdf vorm voor u beschikbaar , mail of bel ons gerust voor meer informatie over Roland frees & graveer machines.

Roland mdx 40A - Roland mdx50, Roland mdx 540, Roland Egx 350

Roland Metaza , Roland srm 20 en alle andere leverbare modellen..

 

LaserUniek
     Keizersveld 66    5803 AN Venray    Tel. +31 (0)478 562999       Handelsregister: 64951138    BTW nr: NL159876230B02    LaserUniek op LinkedIn Volg LaserUniek op Facebook