Advies nodig?

Mail: info@laseruniek.nl
 

Even voorstellen, het bedrijf van mijn partner Joke Conings - Psycholoog te Maastricht

Even voorstellen.

Hallo, ik ben Joke. Ik wordt gedreven door het ontwikkelen van mezelf en anderen, het analyseren van en het bedenken van oplossingen voor problemen en het creëren van nieuwe kansen en mogelijkheden. Door bij te dragen aan de persoonlijke groei van anderen en te helpen om het beste in mensen naar boven te halen, kan ik vaak ook indirect een bijdrage leveren aan de groei van organisaties, relaties en de samenleving. Dat vind ik een geweldig mooie verbinding. Met ruim 18 jaar kennis en ervaring in de gezondheidszorg en het bedrijfsleven, en uitgerust met de nodige levenservaring, ben ik bedreven in psychologische begeleiding, persoonlijke coaching, loopbaanvraagstukken, werkgerelateerde coaching en management coaching. Mijn kracht ligt in de combinatie van een betrokken, intuïtieve werkwijze en een sterk analytisch vermogen, nieuwsgierigheid, oprechtheid, veelzijdigheid, creativiteit en de drijfveer om op een gedreven en enthousiaste manier te blijven zoeken naar kansen en mogelijkheden.

Optima coaching en advies biedt individuele coaching en advies bij persoonlijke en arbeidsgerelateerde ontwikkelingsvraagstukken. Specialismen zijn persoonlijke coaching, psychologische begeleiding bij burn out/ overbelasting, angst en depressie, verzuimpreventie en verzuimbegeleiding, reïntegratie, coaching rondom werk, ondernemen, studie en loopbaan. Wil u meer uit uzelf en uit het leven halen, uzelf beroepsmatig verder ontwikkelen of ervaart u moeilijkheden met uzelf, met anderen of op het werk, die u niet zo makkelijk op kunt lossen en waar u veel baat kunt hebben bij enige begeleiding, reflectie en sturing van buitenaf?

Zoekt u als werkgever, projectbureau, reïntegratiebedrijf of arbodienst hulp voor uw medewerkers of cliënten bij verzuim, re-integratie of outplacement?

Dan bent u aan het goede adres! Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en behoeften ondersteunt, motiveert en inspireert Optima u graag op een verhelderende, efficiënte en daadkrachtige manier tot het maken van bewuste keuzes, het oplossen van ervaren problemen, het ombuigen van beperkingen in mogelijkheden en het bereiken van uw beoogde doelen. Doortastend, deskundig, concreet, doelgericht, creatief en efficiënt zijn kernwoorden in onze dienstverlening. Optima coaching ondersteunt bij het ontwikkelingsproces van mensen, zowel op persoonlijk als arbeidsgerelateerd gebied.

Optima coaching is opgericht door drs. Joke Conings, psycholoog, coach en ondernemer. Vanuit een doelgerichte hands-on aanpak help ik u graag met uw vragen en doelstellingen, met als uitgangspunt uw persoonlijke wensen, behoeften, talenten en ontwikkelingspotentieel. Door het vergroten van zelfinzicht en bewustwording help ik u om vanuit uw eigen kracht meer invloed te krijgen op uw leven door weloverwogen keuzes te maken die bijdragen aan een oplossing voor uw probleem. Ik werk samen met meerdere partners op het gebied van gezondheidszorg (psychotherapeuten, fysiotherapeuten, voedingsdeskundige, lichaamsgerichte therapeuten, mindfulnesstrainers...) en arbeid (bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen, re-integratiebedrijven...), om zo gebruik te kunnen maken van de expertise van andere professionals of u door te verwijzen bij vragen die ik zelf niet kan behandelen.

Kijk eens op mijn website: https://www.optima-coaching.nl

 

augustus 2019
M D W D V Z Z
« apr    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
LaserUniek
     Pascalweg 4    6101 WV Echt    Tel. +31 (0)85 876 8754       Handelsregister: 64951138    BTW nr: NL159876230B02    LaserUniek op LinkedIn Volg LaserUniek op Facebook