Advies nodig?

Mail: info@laseruniek.nl
 

Mr Beam desktop Lasermachine - Voor school, kantoor, werkplaats of thuis.

Nu sneller met de nieuwe laserkop ! Mr Beam II dreamcut [S]
Nu sneller met de nieuwe laserkop ! Mr Beam II dreamcut [S]

 

De ideale instap lasermachine voor op school, kantoor of voor thuis...

Mr Beam Lasers is de Europese pionier op het gebied van desktop lasersnijders. Met de Mr Beam II [S] desktop lasermachine is het mogelijk om op een makkelijke manier een groot aantal materialen te snijden en te graveren. Deze lasercutter beschikt over een eigen wifi, waardoor een snelle en draadloze verbinding met uw laptop mogelijk is. Met de Mr Beam web toepassing kunt ontwerpen geüpload en alle andere instellingen worden uitgevoerd.

Werkoppervlak en afmetingen
Ondanks het grote werkoppervlak zijn de buitenafmetingen zeer compact. De buitenafmetingen bedragen 724 x 538 x 175 mm en het werkbereik is 500 x 390 mm.

5 Watt Dioden laserstraal - is vergelijkbaar met 20 watt DC CO2 laser
De Mr Beam II werkt met een halfgeleiderlaser. Het materiaal wordt bij het invallen van het laser licht puntsgewijs verdampt, verbrand of gesmolten, afhankelijk van de materiaaleigenschappen. Er kunnen minder materialen gesneden worden dan met een CO2 lasermachine. Gravures zijn echter wel mooier van kleur dan de meeste CO2 buislasers.

Online software
De Mr Beam II is heeft een eenvoudige bediening en er is geen software-installatie nodig. Ontwerpen kunnen worden gemaakt  in elke grafisch programma en via Drag & Drop online worden geüpload. De instellingen voor het bewerken van materialen worden eveneens via deze toepassing geladen.

Ingebouwde camera
De Mr Beam II beschikt over een camera in de veiligheidsdeksel. Daarmee is nauwkeurig uitrichten van het materiaal zeer eenvoudig.

Air filtersysteem
Door de thermische bewerking ontstaat afhankelijk van materiaal meer of minder rook. Om onaangename geuren en fijne deeltjes uit de vieze lucht te filteren bieden wij met het Air filtersysteem een eenvoudige en betaalbare oplossing om de lucht te filteren.

Highlights

 • Gebruiksklaar en  gemonteerd geleverd, dus uitpakken en starten !
 • Sterke en zeer efficiënte 5 Watt kortegolf-laser
 • Geïntegreerde camera voor eenvoudige positionering

Uitvoering

 • Laserklasse 1
 • CE-certificering
 • Werkvlak: 500 mm x 390 mm x 38 mm
 • Veiligheids behuizing van metaal, transparante beschermdeksel
 • Wifi
 • Firmware-updates over the air
 • Browser Plug & Play software voor Mac, Windows, Linux en tablet- (zonder installatie)

Opties

 • Optioneel: rookafzuiging - filters
 • Training - Cursus
 • Ondersteuning op maat

 

De prijzen:

Klik op deze link voor prijsinformatie

Technische specificaties

 • Luchtstroom: 45 m³/h
 • Geluidsdruk: max. 53 dBA
Lengte 724 mm
Breedte 538 mm
Hoogte 170 mm
Gewicht 13 kg
Bijzonderheden Geïntegreerde camera , WiFi , Laserklasse 1
Laserklasse 1
Geschikt voor Multiplex , Balsahout , Leer , Triplex , Papier , Vilt , Stof , Textiel , hardboard , Schuimstof , Agaatgrijs , Karton , Latex , Aluminium , Sponsrubber , Spiegels
Lasersterkte 5 W Diode - vergelijkbaar met 20 watt CO2 laserbuis
Werkvlak diepte 38 mm
Lengte werkvlak 500 mm
Werkvlak breedte 390 mm
Model Destop Lasersnijmachine
Welke materialen kan ik gebruiken ?

Thuislaser voor hobby, goedkope lasersnijder, mr Beam desktoplaser, laserklasse 1 lasercutter, lasercutter goedkoop, hobby laser, kantoor lasermachine, lasersnijden papier, diode lasermachine, thuislaser 60 watt, laser voor garage, instap lasermachine, k40 lasermachine, kleine lasermachine, 4060 lasermachine, 20 watt lasermachine, hobby lasercutter, lasercutter voor garage, lasermachine onderwijs, goedkope lasermachine

‘In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam.’

Metaalunievoorwaarden 2019 Nederlands

LaserUniek
     Pascalweg 4    6101 WV Echt    Tel. +31 (0)85 876 8754       Handelsregister: 64951138    BTW nr: NL001840566B57    LaserUniek op LinkedIn Volg LaserUniek op Facebook