Advies nodig?

Mail: info@laseruniek.nl
 

Ontdek onze Etsmachines

Masteretch

Masteretch produceert een breed assortiment chemische etsmachines, van productielijnen met een hoog volume tot compacte systemen.

Alle modellen zijn beschikbaar in ets-, ontwikkel-, strip- en droogconfiguraties en kunnen aan elkaar worden gekoppeld en zijn dus modulair om een continue productielijn te vormen.

★ Borden, naamplaatjes en labels
★ Gedrukte printplaten
★ Flexibele, stempelende en embossing matrijzen
★ Fotochemisch etsen
★ Geëtst roestvrij staal, messing, koper en veel meer

De meeste metalen kunnen worden geëtst in combinatie met het juiste etsmiddel en de juiste apparatuur.

Chemisch etsen heeft veel voordelen ten opzichte van productieprocessen zoals frezen, graveren of stansen. Het biedt een grotere ontwerp flexibiliteit en veel lagere gebruiks -installatiekosten. Het etsproces veroorzaakt geen mechanische belasting van het materiaal waardoor delen braam en spanningsvrij blijven zonder veranderingen in de structuur van het materiaal of magnetische eigenschappen.

Er is geen gereedschapsslijtage zoals met mechanische graveermethoden en geen vervorming door warmte zoals met laser graveren of lasersnijden. Chemisch etsen is geschikt voor bijna alle soorten metalen. Extreem dun materiaal is ook te bewerken.

Voor sign en industriële labels te produceren kan chemische etsen ongeëvenaarde mogelijkheden bieden en is altijd duurzaam

● Productie van grote volumes.
●Lage gebruikskosten en grotere flexibiliteit ten opzichte van frezen.
● Braamvrije onderdelen.
●Fysische eigenschappen en materiaalstructuur blijven onaangetast.
● Strakke toleranties die componenten met complexe geometrieën kunnen produceren.
● Ongeëvenaarde duurzaamheid

 

https://www.masteretching.com/nl

 

Zoektermen: LaserUniek verkoopt door de hele Benelux verschillende laser machines waaronder Co2 lasercutters en fiberlasers, portaal lasermachines en fiber lasermachines om metalen en aluminium te kunnen lasersnijden. Ook verkopen we cnc freesmachines voor rapid prototyping en zijn we exclusief dealer van Laser2etch ets machines. Voor het lasersnijden van hout en mdf, lasersnijden van metaal en rvs, lasergraveren van leer en papier, lasergraveren van rvs en hout, of het markeren met een fiberlaser of co2 laser graveermachine kunt u bij LaserUniek terecht. We verzorgen ook laser cursussen aan diverse merken lasercutters zoals aan Brm lasermachines en GS lasermachines en alle andere vlakbed laser machines en portaal lasermachines. We werken met Laserworks of lasercut en alle ander software of camware. Dus machines voor lasersnijden en lasergraveren, cnc frezen en cnc lasersnijden, etsen en graveren met freesmachines of lasermachines.

‘In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam.’

Metaalunievoorwaarden 2019 Nederlands

LaserUniek
     Pascalweg 4    6101 WV Echt    Tel. +31 (0)85 876 8754       Handelsregister: 64951138    BTW nr: NL001840566B57    LaserUniek op LinkedIn Volg LaserUniek op Facebook