Advies nodig?

Mail: info@laseruniek.nl
 

Fiber markeer lasersystemen van Lotus lasersystems UK.

Top kwaliteit uit de UK, solide storingsvrije software, eigen ontwerp en engineering, al jaren een verkoopsucces in Europa.

Laser markeren met een Fiber of Galvo CO2 van Lotus laser systems is een razendsnelle en zeer nauwkeurige manier om diverse materialen waaronder ijzer- en niet ijzerhoudende metalen, hout, kunststoffen, steen etc. permanent te markeren. Het laser proces is een snelle, nauwkeurige en flexibele manier om markeringen voor verschillende applicaties aan te brengen. Het markeren van van zeer kleine onderdelen is prima mogelijk. Laser markeren wordt toegepast voor applicaties als: product identificatie & verificatie, logo’s, afbeeldingen, traceerbaarheid, serienummers, datum codering, lot codering, artikel nummers, houdbaarheid datums, data matrix en barcodes. De diepte van de markering kan variëren tussen een oppervlakkige markering tot verf/lak verwijderen tot zelfs diepe gravures tot wel 1 mm diep. Markeringen kunnen worden aangebracht op vlakke delen en met een rotatie as ook ronde oppervlakken daarnaast is het ook mogelijk om onderdelen met een hoogte variatie te markeren. Tevens is het mogelijk om met een MOPA fiberlaser bepaalde materialen in kleur te laseren en deze zijn ook geschikt voor het lasersnijden van dunne metalen en dus ideaal voor juwelen of sieraden te lasersnijden. Wij hebben diverse systemen met verschillende afmetingen, in diverse wattage en automatisering- mogelijkheden o.a.  d.m.v. transportband, digitaal uitlezen etc.

 

 

 

 

Onze voordelen !

Voor bijna elk materiaal een oplossing (Fiber & CO2).
100 % gebouwd in Europa, 100 % kwaliteit en alles voor een zeer concurrerende prijs.
Eigen automatisering oplossingen
Turn-Key indien gewenst
Losse systemen leverbaar
Diverse afmetingen & wattage
Snel, precies en betrouwbare machines
Keuze uit diverse merken laserbron
Moderne software

 

Zoektermen:  lasermachines om hout en acrylaat mee te lasersnijden. CO2 laser cutter kopen. Lasergraveer machine kopen, fiber lasermachine markeren, Metaal lasersnijden machine, goedkope lasermachine om te lasersnijden, Desktop cnc freesmachines, dealer van ets machines, lasergraveren van rvs en hout, graveer machine kopen, thuislaser kopen, filter voor lasermachine, Bofa filters, laser voor school kopen, beste lasermachine, garantie lasermachine, lasermachine in België, lasermachine 90130, lasermachine 100160, lasercutter service, LaserUniek Benelux, Roland freesmachine kopen, cursus lasermachine, Tbh filters koolstof, prijzen lasercutter, metaal lasersnijder, lasergraveermachine kopen, cermark spray kopen, onderwijs lasermachine, industriële machines, Diode laser machine, Lotus laser systems, Masteretching, Chemisch etsen, Dealer lasermachines Nederland.  

‘In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam.’

Metaalunievoorwaarden 2019 Nederlands

LaserUniek
     Pascalweg 4    6101 WV Echt    Tel. +31 (0)85 876 8754       Handelsregister: 64951138    BTW nr: NL001840566B57    LaserUniek op LinkedIn Volg LaserUniek op Facebook