Advies nodig?

Mail: info@laseruniek.nl
 

Cursus aan de Lasermachine -Co2 -of Metaal

'Al meer dan 200 bedrijven uit verschillende branches volgden met succes onze training '

We geven trainingen door heel Europa , intern en extern.

Wilt u meer halen uit uw Lasermachine? Volg dan een cursus lasersnijden en laser graveren. Tijdens deze cursus maakt u kennis met de technologie van diverse merken lasermachines. De cursus er op gericht om u in alle rust en detail de mogelijkheden te laten ondervinden van uw lasermachine, de cursus is altijd alleen met uw bedrijf als deelnemer,Van bediening tot onderhoud en van specifieke toepassingen op uw materiaal tot het werken met de software , lasercut 5.3, laser works en 1touchlaserphoto.

 

Klik hier voor meer informatie !

3D modelling en laser technieken voor bedrijven, onderwijsinstellingen en zzp'ers.

*Gebruikers cursussen

* Meerdaagse opleidingen

 

Inzetbaar voor om- en bijscholing van medewerkers, leraren en mensen die hun kansen op de arbeidsmarkt wensen te vergroten.
Door een nauwe samenwerking met diverse partners die gespecialiseerd zijn in reïntegratie, arbeidsparticipatie en coaching zijn er subsidiemogelijkheden voor MKB- bedrijven en gemeenten in Limburg, en landelijk voor mensen die een grotere afstand hebben tot de arbeidsmarkt (WW, WAJONG, WIA). Ook opleiding met baangarantie mogelijk.

Onze Partners zijn o.a.

https://www.optima-coaching.nl/

 

www.lasertechniekopleiding.nl

 

 

 

 

Info over opleidingen ?

Aluminium frezen ?

Bezoek onze showroom !

LaserUniek
     Keizersveld 66    5803 AN Venray    Tel. +31 (0)478 562999       Handelsregister: 64951138    BTW nr: NL159876230B02    LaserUniek op LinkedIn Volg LaserUniek op Facebook