Advies nodig?

Mail: info@laseruniek.nl
 

Lasersnijders voor scholen - bij LaserUniek een verstandige keuze

LaserUniek helpt u om het meest veelzijdige lasersysteem voor het beschikbare budget te krijgen, en dat kunnen we omdat wij meerdere merken kunnen aanbieden. En we helpen u uw machine efficiënt te laten werken voor de studenten van de toekomst.
LaserUniek heeft veel ervaring met het leveren van lasermachines en oplossingen voor de unieke omgevingen van scholen, hogescholen en universiteiten.

De eisen van lasertechnologie voor het onderwijs verschillen zonder twijfel van die van de industrie. Commerciële overwegingen maken plaats voor de veiligheid van de leerlingen en de veelzijdigheid van het eindproduct. De kracht van een lasermachine biedt spannende mogelijkheden voor innovatief design voor studenten en leraren van alle leeftijden.

 

 

Onze lasersystemen maken ook een snelle productie van ontwerpen mogelijk, wat betekent dat meer studenten de kans krijgen om hun eigen werk te maken tijdens een sessie, en hun projectideeën verder ontwikkelen dan wat ze in het verleden hadden kunnen bereiken. Studenten kunnen ook een onschatbaar begrip verwerven van industriële productietechnieken.

Hoe eerder bij het aankoopproces LaserUniek wordt ingeschakeld, hoe meer we u kunnen adviseren over aspecten zoals beschikbare financiering en de gevaren van valse besparingen, die op lange termijn duur zouden kunnen uitvallen.

 

 

Een groeiend aantal  leveranciers biedt oplossingen met de standaard en low budget machines uit het Verre Oosten. Deze machines missen vaak functionaliteit, zijn onbetrouwbaar en voldoen helaas vaak niet aan de vereiste veiligheidsnormen. Wanneer dergelijke technologie faalt, worden onvoorziene kosten gemaakt die het budget van zelfs de grootste afdeling kunnen aantasten.

Investeren in een lasersnijder van LaserUniek geeft u de gemoedsrust dat u weet dat onze machines in de UK, USA of Duitsland zijn ontworpen en geassembleerd volgens strenge normen, zodat u verzekerd bent van optimale prestaties, zodat u jarenlang plezier hebt van uw investering.

 

 

oktober 2019
M D W D V Z Z
« apr    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
LaserUniek
     Pascalweg 4    6101 WV Echt    Tel. +31 (0)85 876 8754       Handelsregister: 64951138    BTW nr: NL159876230B02    LaserUniek op LinkedIn Volg LaserUniek op Facebook