Advies nodig?

Mail: info@laseruniek.nl
 

Lasersnijders voor scholen - bij LaserUniek een verstandige keuze

Lotus CO2 Lasers - Klik op de foto voor de prijzen

Lasersnijders voor technische scholen en praktijk onderwijs

LaserUniek helpt scholen om het meest veelzijdige lasersysteem voor het beschikbare budget te krijgen en we kunnen machines aanbieden van verschillende leveranciers. Hoe eerder LaserUniek bij het aankoopproces wordt ingeschakeld, hoe meer en beter we u kunnen adviseren over o.a. veiligheid, soort machine en training en bijkomende en lopende  kosten. Wij hebben al jaren ervaring met het leveren van lasermachines aan scholen, technisch onderwijs en universiteiten.

De eisen van lasertechnologie voor het onderwijs verschillen zonder twijfel van die van de industrie. Commerciële overwegingen maken plaats voor de veiligheid van de leerlingen en de machine moet breed inzetbaar zijn. Al onze lasersystemen worden geleverd met een een duidelijke en eenvoudige software die snel te begrijpen is en soms ook leverbaar is in meerdere talen.

 

 

Waarom een laser van LaserUniek op uw school zou moeten staan !

 • Veiligheid staat voorop, al onze lasers zijn dubbel beveiligd
 • We leveren ook andere machines zoals cnc desktop freesmachines, graveer en etsmachines
 • Keuze uit meer dan 20 modellen
 • Al een lasermachine vanaf €2550,00 met laserklasse 1 (ideale kennismakings laser machine voor het basisonderwijs, super veilig en geen spiegels)
 • Laserklasse 1 of 2 is standaard op al onze gesloten systemen
 • Wij leveren een geldig CE certificaat mee met de machine
 • We leveren enkel kwalitatief goede machines, gebouwd in de EU
 • Geen China lasers !
 • Zeer concurrerende prijzen en de meeste machines met 2 jaar garantie
 • Krachtige DC laserbuizen of keuze uit RF buizen
 • Moderne storingsvrije software
 • Een gedegen training door onze experts !
 • Veel ervaring met leveren aan scholen

 

 

Let goed op !

Een groeiend aantal leveranciers biedt lasermachines aan uit het verre Oosten. Deze machines missen vaak functionaliteit, zijn vaak onbetrouwbaar en voldoen helaas vaak niet aan de vereiste veiligheidsnormen. Meestal is dit achteraf duurkoop en stapelen de kosten zich op.

Investeren in een lasersnijder van LaserUniek geeft u de gemoedsrust dat u weet dat onze machines in de UK of Duitsland zijn ontworpen en geassembleerd volgens strenge normen, zodat u verzekerd bent van optimale prestaties, zodat u jarenlang plezier hebt van uw investering.

Aan welke scholen leveren we zoal ?

We hebben al vele lasersystemen, freesmachines geïnstalleerd op scholen in Nederland en België.

BWI (Bouwen, Wonen en Interieur), PIE (Produceren, Installeren en Energie), D&P (Dienstverlening en Producten), Sign-opleidingen, Basis onderwijs,Technische mbo- en hbo-opleidingen, Technasium (Havo, VWO), Universiteiten en academies

lasermachine voor school, onderwijs laser, freesmachine school, lasercutter kopen, laserklasse 1 laser, kleine laser school, onderwijs mbo laser, lasermachine voor universiteit, basisschool laser, lasersnijder school, cursus laser, opleiding lasersnijden, veilige lasermachine, 90130 laser, 4060 laser, 100 watt lasermachine.

‘In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam.’

Metaalunievoorwaarden 2019 Nederlands

LaserUniek
     Pascalweg 4    6101 WV Echt    Tel. +31 (0)85 876 8754       Handelsregister: 64951138    BTW nr: NL001840566B57    LaserUniek op LinkedIn Volg LaserUniek op Facebook