Advies nodig?

Mail: info@laseruniek.nl
 

Lasersnijders voor scholen - bij LaserUniek een verstandige keuze

Lotus CO2 Lasers - Klik op de foto voor de prijzen

Lasersnijders voor technische scholen en praktijk onderwijs

LaserUniek helpt u om het meest veelzijdige lasersysteem voor het beschikbare budget te krijgen, en dat kunnen we omdat wij meerdere merken kunnen aanbieden. En we helpen u uw machine efficiënt te laten werken voor de studenten van de toekomst.
LaserUniek heeft veel ervaring met het leveren van lasermachines en oplossingen voor de unieke omgevingen van scholen, hogescholen en universiteiten.

De eisen van lasertechnologie voor het onderwijs verschillen zonder twijfel van die van de industrie. Commerciële overwegingen maken plaats voor de veiligheid van de leerlingen en de veelzijdigheid van het eindproduct. De kracht van een lasermachine biedt spannende mogelijkheden voor innovatief design voor studenten en leraren van alle leeftijden.

Onze lasersystemen maken ook een snelle productie van ontwerpen mogelijk, wat betekent dat meer studenten de kans krijgen om hun eigen werk te maken tijdens een sessie, en hun projectideeën verder ontwikkelen dan wat ze in het verleden hadden kunnen bereiken. Studenten kunnen ook een onschatbaar begrip verwerven van industriële productietechnieken.

Hoe eerder bij het aankoopproces LaserUniek wordt ingeschakeld, hoe meer we u kunnen adviseren over aspecten zoals beschikbare financiering en de gevaren van valse besparingen, die op lange termijn duur zouden kunnen uitvallen.

 

 

 

 

Waarom een Lotus laser op uw school zou moeten staan !

  • Veiligheid staat voorop, al onze lasers zijn dubbel beveiligd
  • Laserklasse 1 of 2 is standaard op al onze gesloten systemen
  • Wij leveren een geldig CE certificaat mee met de machine
  • We leveren enkel kwalitatief goede machines, gebouwd in de EU of USA
  • Zeer concurrerende prijzen en met 2 jaar garantie
  • Krachtige DC laserbuizen of keuze uit RF buizen
  • Moderne storingsvrije software
  • Een gedegen training door onze experts !

 

 

Een groeiend aantal  leveranciers biedt oplossingen met de standaard en low budget machines uit het Verre Oosten. Deze machines missen vaak functionaliteit, zijn onbetrouwbaar en voldoen helaas vaak niet aan de vereiste veiligheidsnormen. Wanneer dergelijke technologie faalt, worden onvoorziene kosten gemaakt die het budget van zelfs de grootste afdeling kunnen aantasten.

Investeren in een lasersnijder van LaserUniek geeft u de gemoedsrust dat u weet dat onze machines in de UK of Duitsland zijn ontworpen en geassembleerd volgens strenge normen, zodat u verzekerd bent van optimale prestaties, zodat u jarenlang plezier hebt van uw investering.

 

 

Praktijkonderwijs, lasertechniek op school, lasercutter kopen school, Lotus laser kopen, veilige lasermachine, Lasersnijder voor school, lasercutter onderwijs, veilige lasermachine, techniek onderwijs laser, lasercutter laserklasse 1, lasermachine laserklasse 2, thuis lasermachine, lasers voor basis onderwijs, lasermachine cursus, techniek docenten laser, kleine lasermachine, 100 watt laser, 80 watt laser, co2 lasersnijder

‘In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam.’

Metaalunievoorwaarden 2019 Nederlands

LaserUniek
     Pascalweg 4    6101 WV Echt    Tel. +31 (0)85 876 8754       Handelsregister: 64951138    BTW nr: NL001840566B57    LaserUniek op LinkedIn Volg LaserUniek op Facebook