Advies nodig?

Mail: info@laseruniek.nl
 

Al onze (laser)machines worden geassembleerd in Europa en voldoen aan de hoogste kwaliteits en veiligheids eisen.

 

LaserUniek biedt een groot assortiment CO2 en fiber lasermachines aan die geschikt zijn voor vele materialen te kunnen lasersnijden. Wij werken samen met een aantal betrouwbare leveranciers uit Europa, Japan en de Verenigde Staten en zijn erin in geslaagd om ons lasermachine aanbod steeds verder uit te breiden zodat wij u een hoogwaardige en veilige laser kunnen aanbieden op elk prijsniveau! We leveren onze lasermachines aan diverse bedrijven en instellingen van kleine startende ondernemers tot aan de zware industrie of fijnmechanische techniek. Wij zijn ervan overtuigd dat we voor heel veel bedrijven en toepassingen een passende, toegankelijke machine hebben. We leveren budget laser systemen tot en met de High-end productie/fiber laser systemen van uitsluitend goede kwaliteit en van bewezen merken. We bieden u graag een professionele training aan om uw machine snel en efficiënt te kunnen bedienen. Hieronder vindt u het overzicht van de groepen lasermachines die wij leveren. Heeft u vragen hierover of wilt u een demonstratie? Neem dan gerust contact  met ons op.

 

 

LOTUS BLU-125 - 100-200 WATT
Roland LV-180 & LV-290

CO2 Laser machines - Portaallaser of gesloten modellen.

De CO2 Laser Snij -en graveermachines in gesloten tafel variant of als portaal laser. Veelzijdige machines die snijden en graveren met grote precisie en hoge snelheid door vele soorten materialen van acryl tot hout en leer tot karton en met speciale opties (metaal laser kop) ook staal en Rvs met onze lasermachines gesneden worden . Relatief compacte machines beschikbaar in verschillende vermogens tafelgroottes, waarbij deze de mogelijkheden qua snijdikte en werkgebied bepalen. Veelzijdig, allround en de machines worden inclusief alle toebehoren geleverd. Ook hier leveren we de Budget Laser systemen tot en met de High-end laser systemen voor de serie productie/groot industrie.

 

Fiberlaser systemen om te markeren of om te lasersnijden

Een andere technologie met daarbij ook een andere doelgroep. Zeer geschikt voor het snel graveren van afbeeldingen of teksten op metaal en kunststof zonder enige voorbewerking en met de hogere vermogens is het snijden van staal, aluminium, koper ook mogelijk. De machine heeft een lange levensduur, Onze Fiber Lasers zijn met verschillende vermogens en in verschillende afmetingen verkrijgbaar (altijd gesloten modellen) en we hebben modellen voor alleen te markeren en ook echte krachtpatsers om te lasersnijden, zelfs tot 1.5 KW.

 

Kern fiberlaser 1.5kw
mopa laser SPI

Etsmachines & Roland Freesmachines

LaserUniek is de distributeur van Laser2etch etsmachines in de Benelux en West-Duitsland. Laser2Etch werkt met een 3 delig proces dat is ontworpen om chemisch etsen beter toegankelijk te maken voor de gebruiker. Ons proces vermindert de hoeveelheid ruimte, apparatuur en processen die vereist is voor de traditionele ets methoden. Diep etsen van roestvrij staal, messing, brons en aluminium in enkele slechts minuten !

etsmachine, chemisch etsen
MDX-50

Zoektermen: LaserUniek verkoopt door de hele Benelux verschillende laser machines waaronder Co2 lasercutters en fiberlasers, portaal lasermachines en fiber lasermachines om metalen en aluminium te kunnen lasersnijden. Ook verkopen we cnc freesmachines voor rapid prototyping en zijn we exclusief dealer van Laser2etch ets machines. Voor het lasersnijden van hout en mdf, lasersnijden van metaal en rvs, lasergraveren van leer en papier, lasergraveren van rvs en hout, of het markeren met een fiberlaser of co2 laser graveermachine kunt u bij LaserUniek terecht. We verzorgen ook laser cursussen aan diverse merken lasercutters zoals aan Brm lasermachines en GS lasermachines en alle andere vlakbed laser machines en portaal lasermachines. We werken met Laserworks of lasercut en alle ander software of camware. Dus machines voor lasersnijden en lasergraveren, cnc frezen en cnc lasersnijden, etsen en graveren met freesmachines of lasermachines.

‘In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam.’

Metaalunievoorwaarden 2019 Nederlands

LaserUniek
     Pascalweg 4    6101 WV Echt    Tel. +31 (0)85 876 8754       Handelsregister: 64951138    BTW nr: NL001840566B57    LaserUniek op LinkedIn Volg LaserUniek op Facebook