Advies nodig?

Mail: info@laseruniek.nl
 

Ons programma Lasermachines

 

 

 

 

LaserUniek biedt een zeer groot assortiment aan lasermachines die geschikt zijn voor vele materialen en branches. Wij er samen met onze leveranciers in geslaagd om onze lasermachines steeds verder te verbeteren en het aanbod uit te breiden zodat wij u een hoogwaardige laser kunnen aanbieden op elk prijsniveau ! Continue blijven we op zoek naar verbeterpunten in het productieproces bij de leveranciers en daar plukt u als klant de vruchten van.We leveren onze lasermachines aan diverse bedrijven en instellingen van kleine startende ondernemers tot aan de zware industrie of fijnmechanische techniek. Wij zijn ervan overtuigd dat we voor heel veel bedrijven en toepassingen een passende, toegankelijke machine hebben. We leveren budget laser systemen tot en met de High-end productie/fiber laser systemen van uitsluitend A kwaliteit van bewezen top merken. We bieden u graag een professionele training aan via Lasertechniekopleiding om de machine z.s.m. te kunnen bedienen en rendement te kunnen behalen. Hieronder vindt u het overzicht van de groepen lasermachines die wij leveren. Heeft u vragen hierover of wilt u een demonstratie? Neem dan gerust contact  met ons op.

BLU125

CO2 Laser machines - Portaal of gesloten modellen.

De CO2 Laser Snij -en graveermachines in gesloten tafel variant of als portaal laser. Veelzijdige machines die snijden en graveren met grote precisie en hoge snelheid door vele soorten materialen van acryl tot hout en leer tot karton en met speciale opties (metaal laser kop) ook staal en Rvs met onze lasermachines gesneden worden . Relatief compacte machines beschikbaar in verschillende vermogens tot 400 watt en tafelgroottes, waarbij deze de mogelijkheden qua snijdikte en werkgebied bepalen. Veelzijdig, allround en de machines worden inclusief alle toebehoren geleverd. Ook hier leveren we de Budget Laser systemen tot en met de High-end laser systemen voor de serie productie/groot industrie.

 

Fiberlaser systemen van Lotus laser systems of Kern laser systems

Een andere technologie met daarbij ook een andere doelgroep. Zeer geschikt voor het snel graveren van afbeeldingen of teksten op metaal en kunststof zonder enige voorbewerking en met de hogere vermogens is het snijden van staal, aluminium, koper ook mogelijk. De machine heeft een lange levensduur, Onze Fiber Lasers zijn met verschillende vermogens en in verschillende afmetingen verkrijgbaar (altijd gesloten modellen) en we hebben modellen voor alleen te markeren en ook echte krachtpatsers om te lasersnijden, zelfs tot 1.5 KW.

 

 

Etsmachines

LaserUniek is de distributeur van Laser2etch etsmachines in de Benelux en West-Duitsland. Laser2Etch werkt met een 3 delig proces dat is ontworpen om chemisch etsen beter toegankelijk te maken voor de gebruiker. Ons proces vermindert de hoeveelheid ruimte, apparatuur en processen die vereist is voor de traditionele ets methoden. Diep etsen van roestvrij staal, messing, brons en aluminium in enkele slechts minuten !

 

Zoektermen: LaserUniek verkoopt door de hele Benelux verschillende laser machines waaronder Co2 lasercutters en fiberlasers, portaal lasermachines en fiber lasermachines om metalen en aluminium te kunnen lasersnijden. Ook verkopen we cnc freesmachines voor rapid prototyping en zijn we exclusief dealer van Laser2etch ets machines. Voor het lasersnijden van hout en mdf, lasersnijden van metaal en rvs, lasergraveren van leer en papier, lasergraveren van rvs en hout, of het markeren met een fiberlaser of co2 laser graveermachine kunt u bij LaserUniek terecht. We verzorgen ook laser cursussen aan diverse merken lasercutters zoals aan Brm lasermachines en GS lasermachines en alle andere vlakbed laser machines en portaal lasermachines. We werken met Laserworks of lasercut en alle ander software of camware. Dus machines voor lasersnijden en lasergraveren, cnc frezen en cnc lasersnijden, etsen en graveren met freesmachines of lasermachines.

juni 2019
M D W D V Z Z
« apr    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
LaserUniek
     Pascalweg 4    6101 WV Echt    Tel. +31 (0)85 876 8754       Handelsregister: 64951138    BTW nr: NL159876230B02    LaserUniek op LinkedIn Volg LaserUniek op Facebook