Advies nodig?

Mail: info@laseruniek.nl
 

BRM lasermachines: geschikt voor vele materialen en branches

BRM Lasers biedt een groot assortiment aan lasermachines die geschikt zijn voor vele materialen en branches. In de afgelopen jaren zijn wij er samen met onze producenten in geslaagd om onze lasermachines steeds verder te verbeteren. Continue blijven we hiermee bezig, vernieuwen is eenvoudigweg een centraal concept binnen BRM.

Op dit moment houdt dit in dat we vier verschillende machinegroepen aan kunnen bieden. Allemaal gebaseerd op lasertechnologie, maar een ieder geschikt voor andere afnemers. Van kleine, startende ondernemers tot aan de zware metaalindustrie of fijntechniek: Wij zijn ervan overtuigd dat we voor heel veel bedrijven een passende machine hebben.

Hieronder vindt u het overzicht van de groepen lasermachines die wij leveren. Heeft u vragen hiervoor of wilt u een demonstratie? Neem dan gerust contact met ons op.

zoekwoorden:

lasermachine kopen, lasermachine aanschaffen, lasermachine prijs, lasermachine functies, lasermachine mogelijkheden, laser graveermachine kopen,  laser graveermachine aanschaffen,fiberlaser, fiber laser, laser graveermachine prijs, CO2 lasermachine kopen, portaal laser, portaal laser prijs, metaal laser kopen, metaal laser prijs, fiberlaser kopen, fiberlaser prijs,hout snijden,hout graveren,leer snijden,leer graveren,acryl snijden, acryl graveren, natuursteen snijden,natuursteen graveren, MDF snijden,MDF graveren,glas snijden,glas graveren,glas markeren, plexiglas snijden, plexiglas graveren, foam snijde, papier snijden, karton snijden,metaal graveren,metaal markeren

BRM CO2 Lasers

Onze hoofdlijn: De BRM CO2 Lasersnij -en graveermachines in gesloten tafel variant. Veelzijdige machines die snijden en graveren met grote precisie en hoge snelheid door vele soorten materialen van acryl tot hout en leer tot karton. Relatief compacte machines beschikbaar in verschillende vermogens en tafelgroottes, waarbij deze de mogelijkheden qua snijdikte en werkgebied bepalen. Veelzijdig, all-round en de machines worden inclusief alle toebehoren geleverd.

Meer over BRM CO2 lasers

co2-lasermachine-brm90130-2

BRM Portaallasers

Ook voor onze CO2 Portaallasers geldt: Hoge precisie en snelheden gecombineerd met grote mogelijkheden qua bewerkbaar materiaal. Het verschil met onze gesloten tafel CO2 lasers is dat de portaallasers een open werkvlak hebben en daarmee uiterst geschikt zijn voor groter plaatwerk. Leverbaar in twee formaten biedt een portaalmachine simpelweg de bekende BRM kwaliteit met daarbij een grote, open werktafel. Grote mogelijkheden met deze machines.

portaal-lasermachine-brm-130250

BRM Metaallasers

Een recent toegevoegde lijn is die van de BRM Metaallasers. Evenals beide voorgenoemde CO2 lasermachine lijnen geschikt voor het snijden en graveren van vele soorten materialen m.b.v. een CO2 laserbuis. Echter door de toevoeging van zuurstof en de uitvoering met een speciale laserkop zijn deze twee varianten ook in staat staal tot een dikte van 1,2 mm snijden i.t.t. de andere groepen. Beschikbaar in gesloten tafel als ook portaal is een metaallaser verkrijgbaar.

brm-metaallaser-BRM-X-1390-side-front-top

BRM Fiberlasers

Waar de andere drie lijnen CO2 Lasermachines bevatten is de laatste groep BRM machines die van de Fiberlasers. Een andere technologie met daarbij ook een andere doelgroep. Zeer geschikt voor het snel graveren van afbeeldingen of teksten op metaal en kunststof zonder enige voorbewerking. De machine heeft een lange levensduur, een hoge betrouwbaarheid en is energiebesparend, maar heeft daarnaast slechts een compact werkgebied. Specifiek en doeltreffend zijn onze Fiberlasers in verschillende vermogens verkrijgbaar.

Meer over de BRM Fiberlasers

fiber-lasermachine

Info over opleidingen ?

Aluminium frezen ?

Bezoek onze showroom !

LaserUniek
     Keizersveld 66    5803 AN Venray    Tel. +31 (0)478 562999       Handelsregister: 64951138    BTW nr: NL159876230B02    LaserUniek op LinkedIn Volg LaserUniek op Facebook