Advies nodig?

Mail: info@laseruniek.nl
 

TBH filters en afzuiginstallaties voor alle merken lasermachines !

tbh extraction

LaserUniek - Laserafzuiging voor elk merk lasermachine !

We bieden een breed scala aan mogelijkheden voor het afzuigen van lasermachines. Stof, rookdampen en andere schadelijke deeltjes worden snel en efficiënt verwijderd en de schone lucht blaast terug de ruimte in. De rookafzuigers van TBH behoren tot de top, zijn stil en energiezuinig, betaalbaar en hebben een lange levensduur. Schone lucht is van groot belang !

De voordelen van een TBH filtersysteem aan uw lasermachine 

 • Modulair filter systeem / groot filteroppervlak
 • Stille en krachtige motoren
 • Groot aanbod modellen en opties
 • Duitse kwaliteit / lange levensduur
 • Keuze uit meerdere filters
 • Lage vervangingskosten filters
 • Wereldwijd zeer veel tevreden gebruikers
 • Diverse veiligheidskeurmerken en certificaten

 

Vraag ons om de beste prijs voor uw lasermachine en ontvang een offerte !

IMG_4367

 

 

De TBH -GL Serie Geluidsarm en energiezuinig !


De energie besparende en daardoor milieu vriendelijke Greenline-serie, is uiterst geluidarm en daardoor bijzonder geschikt voor geluidsgevoelige omgevingen zoals in labo's en kantoren of scholenDoor de  modulaire filter opbouwzijn tal van toepassingen mogelijk. De GL-serie is bijzonder geschikt voor het afzuigen van kleverig en vochtig stof, laser rook.

 

BF -Basis Filtersysteem.

De BF (Basic Filtering) is speciaal ontworpen als basismodel en bevat alle essentiële functies van een filtersysteem, gecombineerd met een uitstekende prijs-prestatie verhouding. Verkrijgbaar in verschillende motor versies, filter combinaties en bedieningsopties. Het modulair systeem  biedt tal van mogelijkheden zoals hergebruik in andere toepassingen.

 

 

LN Serie - Hoge afzuigkracht voor kleine en lange leidingen

In tegenstelling tot de GL-serie heeft de LN-serie een krachtigere afzuiging en hogere prestaties en zijn geschikt voor gebruik met dunne en/of lange leidingen bijvoorbeeld bij decentrale plaatsing van de afzuig unit. Door de hogere luchtsnelheid blijft er minder vervuiling achter in de leidingen. Te verkrijgen met verschillende filtermodules voor talrijke toepassingen.

 

TFS Serie - Voor krachtige toepassingen met grote capaciteit aan stofopvang

 

 

De prijzen:

 

We hebben hier enkele voorbeelden welke afzuiging we adviseren en de bijbehorende prijzen. Uiteraard zijn er ook andere combinaties mogelijk afhankelijk van uw toepassing. Deze filters van TBH leveren we voor elk merk lasermachine !

Bij meerdere lasermachines kunnen we ook 1 grote filter inzetten en deze splitten, afhankelijk van de maat en toepassing.

 

Lasermachine afmeting werkbereik:

 

 • Tot 400 x 600 mm  

 

 • TBH BF 200 - €2750,00 

 

 • TBH LN 230 ZA  - €3275,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Tot 600 x 900 mm - GL 265 ZA - €3350,00 of de LN265ZA €3450,00 

 

 • Tot 1000 x 1600 mm - TFS500- €4250,00 of de TFS1000 - €4750,00 (Exclusief slang, koppelstukken)

 

 

 

 

WEBSITE VAN TBH

 

Bofa filters, hepa filter, koolstof filter, laserafzuiging, lasermachine filter, kleine filter lasermachine, rookafzuiging, laserafzuiging, extractor, filter voor laser, carbonfilter, Koolstof- en HEPA-filters, afzuig- en filtereenheid, afzuig fan laser, voorfilter. A1030155, 
A1030156, BOFA ad oracle, pre filter, tbh filters, 

‘In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam.’

Metaalunievoorwaarden 2019 Nederlands

LaserUniek
     Pascalweg 4    6101 WV Echt    Tel. +31 (0)85 876 8754       Handelsregister: 64951138    BTW nr: NL001840566B57    LaserUniek op LinkedIn Volg LaserUniek op Facebook