Advies nodig?

Mail: info@laseruniek.nl
 

Kern lasers - het snijden van metalen met CO2 & Fiber

Kern Laser Systems OptiFlex

De CO2-fibers van Kern kunnen worden uitgerust met innovatieve metaal snij technologie. De metaal snijoptie maakt nauwkeurig snijden van plaatmetalen zoals roestvrij staal, zacht staal, aluminium, koper en messing mogelijk.

De Automatic Focusing Height Follower, ontwikkeld door Kern Laser Systems, is een van de belangrijkste elementen voor optimaal snijden van metaal. Het snij mondstuk wordt bestuurd door een capaciteitssensor en z-as motor. De opening tussen het te snijden metaal en het snij mondstuk kan worden aangepast totdat de gewenste bundelscherpte is verkregen. Naarmate het snijproces begint, volgt de hoogte-volger het oppervlak van het metaal en past het mondstuk in de z-as aan, waarbij een constant scherpstelpunt wordt gehandhaafd terwijl het metaal wordt gesneden.

De metalen snijtafel is gemaakt van duurzaam rasterwerk dat het oppervlaktecontact met de onderkant van het te snijden metaal minimaliseert. Het lamellenbestand dat het rasterwerk vormt, wordt op de computer opgeslagen en vervangende lamellen kunnen op het lasersysteem worden gesneden.

Geavanceerde metaal snij functies in de KCAM-lasersoftware zorgen voor volledige controle over het snijproces van metaal. Er is een wachttijd voor de laser om te zorgen dat de laser door het metaal dringt voordat de beweging van de snede begint. De luchtdruk van het mondstuk kan onafhankelijk worden ingesteld , normaal lasersnijden en joggen tussen onderdelen. De modulatiefrequentie van de laser kan worden ingesteld van 500 - 50.000 Hz om braamvrij te snijden. We voegen zuurstof of stikstof toe, afhankelijk van de toepassing.

Voor een offerte, vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.

METAAL LASER

‘In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam.’

Metaalunievoorwaarden 2019 Nederlands

LaserUniek
     Pascalweg 4    6101 WV Echt    Tel. +31 (0)85 876 8754       Handelsregister: 64951138    BTW nr: NL001840566B57    LaserUniek op LinkedIn Volg LaserUniek op Facebook