Advies nodig?

Mail: info@laseruniek.nl
 

FLUX HEXA 730 x 410 MM ! - €6.695,00 * 

Waarom kopen bij LaserUniek ?

  • Met meer dan 10 jaar ervaring in de laserbranche bent u verzekerd van een goed advies en en aftersales.
  • Wij komen de Flux Hexa lasermachine indien gewenst installeren en daarna 3 uur uitgebreide instructie geven * bij u op locatie zodat u meteen aan de slag kunt met uw machine voor €595,00 (exclusief voorrijkosten

De Flux Hexa  een krachtige grote desktop laser machine  (730 x 410 mm) waarmee u diverse uiteenlopende materialen kunt lasersnijden en lasergraveren. De Flux Hexa wordt geleverd met Beam Studio gebruiksvriendelijke software.

I.v.m. de grote van deze lasermachine adviseren wij de optie "installatie en instructie " toe te voegen zodat we de machine optimaal kunnen afstellen als deze uit de doos komt.

Wat heeft de Flux Hexa Pro allemaal aan boord ?

Ingebouwde waterkoeling:

De Flux Hexa heeft een gesloten waterkoelsysteem en helpt om het apparaat op precies de juiste temperatuur te houden wanneer het in gebruik is.

Afzuiging door ventilatie fan:

Middels een ingebouwde ventilator zullen de rookgassen de machine verlaten. Zorg ervoor dat deze naar buiten geblazen worden. Als dit niet mogelijk is zult u met een optionele filter moeten  werken.

Ingebouwde camera:

Met een ingebouwde camera van HD-kwaliteit kunt u gemakkelijk het werkstuk uitrichten en de nulpunten bepalen.

Vlam Sensoren: alarmmelding bij vuur

 

Veiligheid op de 1e plaats:

De Flux Beambox is niet alleen een volledig gesloten apparaat maar zal ook direct pauzeren als u de machine open maakt.

Fantastische software, Flux studio:

FLUX Studio is de intuïtieve software die bij de Flux Beambox wordt geleverd en compatibel met Windows, macOS en Linux. Dankzij de overzichtelijke gebruikersinterface hebt u eenvoudig toegang tot alle functies van de Beambox. FLUX Studio maakt verbinding met uw netwerk via Wi-Fi of Ethernet en kan ook verbinding maken met een persoonlijke hotspot.  De software ondersteunt JPG / PNG / SVG / DXF-bestanden en slaat dezelde layers op die u hebt gebruikt.

Rookafzuiging voor de Flux Hexa !

Deze stille en zeer krachtige rookafzuiging is een must voor uw FLUX HEXA lasercutter. Werk schoon en veilig !

Flux Hexa -TBH BF 200 inclusief slangen - €2450,00
Flux Hexa -TBH BF 200 inclusief slangen - €2450,00
  Materials 1
Cutting
Engraving
Hout 10mm
 Acrylic 10mm
 Leer 6mm
Karton 7mm
Stof 20mm
Rubber
Anode Metalen
Glas
Cement
Steen
Roestvrij staal *  

(*with spray or diode add-on)

 

Tech specs comparison

 

Ja ik heb interesse !

  • Het is altijd aangeraden contact met LaserUniek op te nemen of een bezoek te brengen aan onze showroom. Zo kunnen we je helpen bij je keuze en adviseren welke lasersnijder het beste bij de behoeftes aansluit. Zo bent u verzekerd van een juiste aankoop.
  • Uiteraard is het ook mogelijk de machine direct te bestellen. Geef dan aan wat u wenst te ontvangen en wij maken een factuur en na betaling sturen we deze naar u toe of u komt de machine afhalen (alleen na afspraak)

**GARANTIEVOORWAARDEN FLUX LASERS**

dinsdag 09:30–17:00
woensdag 09:30–17:00
donderdag 09:30–17:00
vrijdag 09:30–13:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten
maandag Gesloten

 

 

‘In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam.’

Metaalunievoorwaarden 2019 Nederlands

LaserUniek
     Pascalweg 4    6101 WV Echt    Tel. +31 (0)85 876 8754       Handelsregister: 64951138    BTW nr: NL001840566B57    LaserUniek op LinkedIn Volg LaserUniek op Facebook