Advies nodig?

Mail: info@laseruniek.nl
 

Chemisch etsen metaalc- Onze etsmachines

Masteretch-Chemical-Etching-big
Masteretch ontwerpt en produceert chemische etsmachines van kleine laboratoriummachines tot grote massaproductie-etslijnen. Masteretch levert aan een breed scala van industrieën.
Naast ons standaard programma kunnen we ook op maat gemaakte etsoplossingen leveren die zijn ontworpen om aan uw vereisten te voldoen. Onze jarenlange expertise stelt ons in staat om maatwerk aan te bieden en zo klanten te helpen hun producten te maken.
Masteretch-systemen worden door ons vakkundig ontworpen, in eigen huis geassembleerd en volledig getest voor levering. Onze apparatuur is ontworpen om te werken met maximale efficiëntie en voor langdurig gebruik bij hoge productieniveaus. Masteretch-systemen staan bekend om hun betrouwbaarheid, lage bedrijfs- en onderhoudskosten, waardoor Masteretch al jaren de leverancier is voor veel toonaangevende bedrijven wereldwijd.

DE L2E ETS MACHINE

De Laser2Etch etsmachine is ontworpen door Masteretch BV en wordt met de hand gebouwd in Corby, UK. Bij de bouw van de machine worden enkel kwalitatief hoogwaardige materialen en componenten gebruikt. Het is een compacte unit die bestaat uit twee secties. Het ets gedeelte bestaat uit een reservoir, een titanium verwarmingselement, een hogedrukpomp, sproeiers en een transportband. In het spoelgedeelte, dat op het riool kan worden aangesloten, wordt het materiaal afgespoeld met water.

Alle machines kunnen gemakkelijk worden getransporteerd en geïnstalleerd, zijn eenvoudig in de bediening en vergen minimaal onderhoud. Alle onderdelen kunnen gemakkelijk door de gebruiker worden onderhouden.De machine kan metalen verwerken tot 6 mm dik en 500 mm breed x onbeperkte lengte.

 

https://www.laser2etch.com/chemical-etching-equipment-benelux-germany

Laser2Etch are proud to be working alongside Laseruniek in the Benelux and Germany. Together we are offering companies in the region an affordable and simple way to add chemical etching to their business.
With a string of installs in the Benelux in recent months we are pleased to be able to offer the opportunity to visit Laseruniek's showroom in Echt, Netherlands to see Laser2Etch in action.

Zoektermen: LaserUniek verkoopt door de hele Benelux verschillende laser machines waaronder Co2 lasercutters en fiberlasers, portaal lasermachines en fiber lasermachines om metalen en aluminium te kunnen lasersnijden. Ook verkopen we cnc freesmachines voor rapid prototyping en zijn we exclusief dealer van Laser2etch ets machines. Voor het lasersnijden van hout en mdf, lasersnijden van metaal en rvs, lasergraveren van leer en papier, lasergraveren van rvs en hout, of het markeren met een fiberlaser of co2 laser graveermachine kunt u bij LaserUniek terecht. We verzorgen ook laser cursussen aan diverse merken lasercutters zoals aan Brm lasermachines en GS lasermachines en alle andere vlakbed laser machines en portaal lasermachines. We werken met Laserworks of lasercut en alle ander software of camware. Dus machines voor lasersnijden en lasergraveren, cnc frezen en cnc lasersnijden, etsen en graveren met freesmachines of lasermachines.

‘In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam.’

Metaalunievoorwaarden 2019 Nederlands

LaserUniek
     Pascalweg 4    6101 WV Echt    Tel. +31 (0)85 876 8754       Handelsregister: 64951138    BTW nr: NL001840566B57    LaserUniek op LinkedIn Volg LaserUniek op Facebook