Advies nodig?

Mail: info@laseruniek.nl
 

Over LaserUniek

Met veel enthousiasme en een team van ervaren medewerkers levert LaserUniek een compleet pakket op het gebied van CO2 lasermachines en fiberlasers, 3D modelleer cnc freesmachines, chemische ets machines en traditionele graveer machines en uiteraard niet te vergeten een perfecte service en aftersales. Wij  streven er altijd naar om een goed en betrouwbaar product tot in de perfectie af te leveren en bieden professionele hulp bij applicatie vraagstukken.

Wij hebben in onze showroom in Echt altijd meerdere machines staan en we kunnen gebruik maken van de faciliteiten van onze leveranciers zodat wij u het hele machine programma kunnen demonstreren. Ook kunnen we onze applicatie kennis inzetten bij u op locatie. LaserUniek levert in de Benelux-Duitsland aan bedrijven, instellingen en technische scholen.

LaserUniek is een professioneel, betrouwbaar en deskundig bedrijf en is opgericht in 2011 door Bas van Enckevort. Na jaren gewerkt te hebben voor de grote machinebouwer Yamazaki Mazak in de functie als Sales Engineer werd het tijd voor een nieuwe stap.

 

 Bas van Enckevort - eigenaar LaserUniek

 

 

Zoektermen:  lasermachines om hout en acrylaat mee te lasersnijden. CO2 laser cutter kopen. Lasergraveer machine kopen, fiber lasermachine markeren, Metaal lasersnijden machine, goedkope lasermachine om te lasersnijden, Desktop cnc freesmachines, dealer van ets machines, lasergraveren van rvs en hout, graveer machine kopen, thuislaser kopen, filter voor lasermachine, Bofa filters, laser voor school kopen, beste lasermachine, garantie lasermachine, lasermachine in België, lasermachine 90130, lasermachine 100160, lasercutter service, LaserUniek Benelux, Roland freesmachine kopen, cursus lasermachine, Tbh filters koolstof, prijzen lasercutter, metaal lasersnijder, lasergraveermachine kopen, cermark spray kopen, onderwijs lasermachine, industriële machines, Diode laser machine, Lotus laser systems, Masteretching, Chemisch etsen, Dealer lasermachines Nederland.  

‘In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam.’

Metaalunievoorwaarden 2019 Nederlands

LaserUniek
     Pascalweg 4    6101 WV Echt    Tel. +31 (0)85 876 8754       Handelsregister: 64951138    BTW nr: NL001840566B57    LaserUniek op LinkedIn Volg LaserUniek op Facebook