Advies nodig?

Mail: info@laseruniek.nl
 

Cursus Lasersnijden volgen ?

 

Een cursus Lasersnijden en lasergraveren volg je natuurlijk bij LaserUniek. Wij verzorgen de cursus lasersnijden al sinds 2011 met veel succes aan bedrijven, scholen en universiteiten. De cursus lasersnijden is specifiek bedoeld voor alle lasermachines met Lasercut, Laserworks, Lightburn of soortgelijke software en voor machines zoals Brm lasers, GS lasers, Gweike, RD lasers en vergelijkbare CO2 lasermachines.

We werken met een een duidelijke PowerPoint presentatie en de software instructies zijn helder en begrijpelijk voor iedereen. De cursus is vooral 'Live' door de vele demonstraties aan onze of uw lasersnijder. Alle werkstukken die gemaakt worden tijdens de cursusdag mag u mee naar huis nemen. Ook kunnen er eigen ontwerpen meegenomen worden die u gemaakt heeft in bijvoorbeeld Sketchup of Coreldraw zodat u deze kunt uitsnijden tijdens de training.

Bent u op zoek naar een cursus die voor u op maat gesneden is en geheel aan uw wensen voldoet dan is dit uiteraard ook mogelijk. Geef ons uw wensen door en wij passen de training aan naar uw behoeften. 

Voor technische scholen kunnen we een offerte op maat maken en kunnen we ook meerdaagse trainingen organiseren voor docenten, dit kan ook op uw eigen locatie plaatsvinden.

 

We werken tijdens de cursus lasersnijden bij LaserUniek met een professionele Lotus lasersnijder.

 

Lasersnijden en lasergraveren leren ?

Wat behandelen we zoal tijdens een laser training ?

 • Veiligheid van de lasermachine.
 • Periodiek onderhoud van de lasermachines.
 • Afstellen spiegels, lenzen en focus bepaling.
 • Theorie over lasertechniek en voorbeelden.
 • Uitleg over de afzuiging en het belang daarvan.
 • Software instructie - welke bestanden te gebruiken - diverse parameters - simpele tekening maken.
 • Lasersnijden van Hout en Acrylaat.
 • Hoe graveer je op metalen en aluminium met cermark spray.
 • DXF en AI bestanden importeren op de juiste manier.
 • Lasergraveren op diverse materialen.
 • Foto laseren - het kan echt met 1touchlasersoftware.
 • Diverse tips en uitleg nulpunten en mallen maken met de lasercutter.
 • Opdrachten en uw meegenomen files eventueel testen.
 • Uw wensen en vragen.

 

Programma intern:

09:30 - 10:00  Ontvangst met koffie/thee

10:00 - 12:15 - Lunch (door LaserUniek) - 13:00 - 15:30 einde cursus

 

Meer info en inschrijven ? Klik op de afbeelding hieronder.

 

Lasersnijder Varendonck College
Lasermachine voor het onderwijs

zoekwoorden: Cursus volgen aan lasermachine, leraren techniek opleiding, oom cursus, metaalunie cursus, cursus lasersnijden, cursus lasersnijden, parameters laser, leren laseren, co2 lasersnijden cursus, techniekopleiding, technische cursussen, opleiding lasersnijden, techniek docent, omscholing techniek, technische opleiding lasersnijder, cursus cnc frezen, cursus modelleren 3d met een cnc freesmachine, cursus frezen vs lasersnijden, vmbo bijscholing, cursussen voor docenten, laser en frees cursus.

‘In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam.’

Metaalunievoorwaarden 2019 Nederlands

LaserUniek
     Pascalweg 4    6101 WV Echt    Tel. +31 (0)85 876 8754       Handelsregister: 64951138    BTW nr: NL001840566B57    LaserUniek op LinkedIn Volg LaserUniek op Facebook