Advies nodig?

Mail: info@laseruniek.nl
 

Over LaserUniek

 

 Eigenaren medio 2019 - Bas van Enckevort &  drs. Joke Conings

          

 

Professioneel, betrouwbaar en deskundig en opgericht in 2011 door Bas van Enckevort die dan al meer dan 20 jaar ervaring heeft met de verkoop van verspanende en niet verspanende machines (o.a. Yamazaki Mazak, Kunzmann, Axa freesmachines. Met een enthousiast team van ervaren medewerkers levert LaserUniek een compleet pakket op het gebied van lasermachines, 3D modelleer freesmachines, ets machines en traditionele graveer machines en alle bijbehorende opleidingen en uiteraard niet te vergeten een perfecte service . Wij  streven er altijd naar om een goed en betrouwbaar product tot in de perfectie af te leveren, vanaf de eerste demonstratie waarbij wij vooral naar uw wensen en behoeftes luisteren en wij de tijd voor u nemen om deze zaken voor u te testen, tot en met de levering en de uiteraard de gehele nazorg. Wij willen dat onze klanten kunnen verdienen met hun investering en er een goed gevoel aan overhouden. Daarom zeggen wij bij LaserUniek  'wij zijn pas tevreden als u dat ook bent'.

Om een totaaloplossing te bieden moet je ook alle machines hebben staan, daarom hebben wij in onze showroom altijd meerdere machines staan en we kunnen gebruik maken van de faciliteiten  van onze leveranciers zodat wij u het hele programma kunnen demonstreren. Ook kunnen we op uw eigen locatie meehelpen om een product op te leveren of u mee te helpen met de opstart van de productie of bepaald product. LaserUniek levert in de gehele Benelux-Duitsland aan bedrijven, instellingen en technische scholen.

Onze Partners/ greep uit ons assortiment:

 

 

Zoektermen: LaserUniek verkoopt door de hele Benelux verschillende laser machines waaronder Co2 lasercutters en fiberlasers, portaal lasermachines en fiber lasermachines om metalen en aluminium te kunnen lasersnijden. Ook verkopen we cnc freesmachines voor rapid prototyping en zijn we exclusief dealer van Laser2etch ets machines. Voor het lasersnijden van hout en mdf, lasersnijden van metaal en rvs, lasergraveren van leer en papier, lasergraveren van rvs en hout, of het markeren met een fiberlaser of co2 laser graveermachine kunt u bij LaserUniek terecht. We verzorgen ook laser cursussen aan diverse merken lasercutters zoals aan Brm lasermachines en GS lasermachines en alle andere vlakbed laser machines en portaal lasermachines. We werken met Laserworks of lasercut en alle ander software of camware. Dus machines voor lasersnijden en lasergraveren, cnc frezen en cnc lasersnijden, etsen en graveren met freesmachines of lasermachines.

april 2019
M D W D V Z Z
     
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
LaserUniek
     Keizersveld 66    5803 AN Venray    Tel. +31 (0)478 562999       Handelsregister: 64951138    BTW nr: NL159876230B02    LaserUniek op LinkedIn Volg LaserUniek op Facebook