Advies nodig?

Mail: info@laseruniek.nl
 

Over LaserUniek - Lasertechniekopleiding

 

Bas van Enckevort - Eigenaar Laseruniek - Lasertechniekopleiding

drs. Joke Conings - Opleidingscoördinator / management assistent

Yvonne van den Hombergh - Office sales medewerkster

 

Professioneel, betrouwbaar en deskundig , dat zijn slechts enkele kenmerken van ons bedrijf , en met een praktijkervaring in de techniek van ruim 25 jaar kunnen wij u een prima advies geven en een oplossing bieden.

Met een enthousiast  team van 3-4 ervaren medewerkers levert LaserUniek een compleet pakket op het gebied van lasermachines , 3D modelleer freesmachines en traditionele graveer machines en alle bijbehorende opleidingen. Wij  streven er altijd naar om een goed en betrouwbaar product tot in de perfectie af te leveren, vanaf de eerste demonstratie  waarbij wij vooral naar uw wensen en behoeftes luisteren en wij de tijd voor u nemen om deze zaken voor u te testen , tot en met de levering en de uiteraard de gehele nazorg . Wij willen dat onze klanten kunnen verdienen met hun investering en er een goed gevoel aan overhouden. Daarom zeggen wij bij LaserUniek  'wij zijn pas tevreden als u dat ook bent'  Wij zijn eerlijk en transparant en houden niet van praatjes.

Om een totaaloplossing te bieden moet je ook alle machines hebben staan , daarom hebben wij in onze showroom vier laser machines staan waaronder een metaal lasersnijder/ fiber laser en vlakbed co2 laser modellen , tevens hebben we twee stuks 3D modelleer freesmachines staan en een tweetal moderne cnc graveer machines .

LaserUniek levert in de gehele Benelux aan bedrijven , instellingen en scholen , zzp's en particulieren .

 Naast onze reeds succesvolle gebruikerstrainingen die zelfs ver over de grens gegeven worden bieden we ook uitgebreide meerdaagse praktijkopleidingen aan.

Inzetbaar voor om- en bijscholing van medewerkers, leraren en mensen die hun kansen op de arbeidsmarkt wensen te vergroten.
Door een nauwe samenwerking met diverse partners die gespecialiseerd zijn in re-integratie, arbeidsparticipatie en coaching zijn er subsidiemogelijkheden voor MKB- bedrijven en gemeenten in Limburg, en landelijk voor mensen die een grotere afstand hebben tot de arbeidsmarkt (WW, WAJONG, WIA). Ook opleiding met baangarantie mogelijk.

 

 

Info over opleidingen ?

Aluminium frezen ?

Bezoek onze showroom !

LaserUniek
     Keizersveld 66    5803 AN Venray    Tel. +31 (0)478 562999       Handelsregister: 64951138    BTW nr: NL159876230B02    LaserUniek op LinkedIn Volg LaserUniek op Facebook