Advies nodig?

Mail: info@laseruniek.nl
 

Over LaserUniek

 

 Eigenaren - Bas van Enckevort &  drs. Joke Conings

Professioneel, betrouwbaar en deskundig en opgericht in 2011 dat zijn slechts enkele kenmerken van ons bedrijf, en met een ervaring in de techniek van ruim 25 jaar kunnen wij u een prima advies geven en een oplossing bieden.

Met een enthousiast team van ervaren medewerkers levert LaserUniek een compleet pakket op het gebied van lasermachines, 3D modelleer freesmachines, ets machines en traditionele graveer machines en alle bijbehorende opleidingen en uiteraard niet te vergeten een perfecte service . Wij  streven er altijd naar om een goed en betrouwbaar product tot in de perfectie af te leveren, vanaf de eerste demonstratie waarbij wij vooral naar uw wensen en behoeftes luisteren en wij de tijd voor u nemen om deze zaken voor u te testen, tot en met de levering en de uiteraard de gehele nazorg. Wij willen dat onze klanten kunnen verdienen met hun investering en er een goed gevoel aan overhouden. Daarom zeggen wij bij LaserUniek  'wij zijn pas tevreden als u dat ook bent'.

Om een totaaloplossing te bieden moet je ook alle machines hebben staan, daarom hebben wij in onze showroom altijd meerdere machines staan en we kunnen gebruik maken van de faciliteiten  van onze leveranciers zodat wij u het hele programma kunnen demonstreren. Ook kunnen we op uw eigen locatie meehelpen om een product op te leveren of u mee te helpen met de opstart van de productie of bepaald product. LaserUniek levert in de gehele Benelux-Duitsland aan bedrijven, instellingen en technische scholen.

 

Onze Partners/ greep uit ons assortiment:

 

       

 

 

Nieuw ! -Live volg focus

LaserUniek
     Keizersveld 66    5803 AN Venray    Tel. +31 (0)478 562999       Handelsregister: 64951138    BTW nr: NL159876230B02    LaserUniek op LinkedIn Volg LaserUniek op Facebook