Advies nodig?

Mail: info@laseruniek.nl
 

Over LaserUniek

Professioneel, betrouwbaar en deskundig en opgericht in 2011 door Bas van Enckevort die veel ervaring heeft met de verkoop van verspanende en laser machines aan de industrie. Met veel enthousiasme en een team van ervaren medewerkers levert LaserUniek een compleet pakket op het gebied van CO2 lasermachines en fiberlasers, 3D modelleer cnc freesmachines, chemische ets machines en traditionele graveer machines en uiteraard niet te vergeten een perfecte service en aftersales. Wij  streven er altijd naar om een goed en betrouwbaar product tot in de perfectie af te leveren en bieden professionele hulp bij applicatie vraagstukken.

Om een totaaloplossing te kunnen bieden moet je een breed machine programma hebben, en ook een goede demonstratie mogelijkheden kunnen aanbieden. Daarom hebben wij in onze showroom altijd meerdere machines staan en we kunnen gebruik maken van de faciliteiten van onze leveranciers zodat wij u het hele machine programma kunnen demonstreren. Ook kunnen we onze applicatie kennis inzetten bij u op locatie. LaserUniek levert in de Benelux-Duitsland aan bedrijven, instellingen en technische scholen.

 

Eigenaar en oprichter  -  Bas van Enckevort

 

 

Zoektermen: LaserUniek verkoopt door de hele Benelux verschillende laser machines waaronder Co2 lasercutters en fiberlasers, portaal lasermachines en fiber lasermachines om metalen en aluminium te kunnen lasersnijden. Ook verkopen we cnc freesmachines voor rapid prototyping en zijn we exclusief dealer van Laser2etch ets machines. Voor het lasersnijden van hout en mdf, lasersnijden van metaal en rvs, lasergraveren van leer en papier, lasergraveren van rvs en hout, of het markeren met een fiberlaser of co2 laser graveermachine kunt u bij LaserUniek terecht. We verzorgen ook laser cursussen aan diverse merken lasercutters zoals aan Brm lasermachines en GS lasermachines en alle andere vlakbed laser machines en portaal lasermachines. We werken met Laserworks of lasercut en alle ander software of camware. Dus machines voor lasersnijden en lasergraveren, cnc frezen en cnc lasersnijden, etsen en graveren met freesmachines of lasermachines.

‘In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam.’

Metaalunievoorwaarden 2019 Nederlands

LaserUniek
     Pascalweg 4    6101 WV Echt    Tel. +31 (0)85 876 8754       Handelsregister: 64951138    BTW nr: NL001840566B57    LaserUniek op LinkedIn Volg LaserUniek op Facebook