Advies nodig?

Mail: info@laseruniek.nl
 

Over LaserUniek

Met veel enthousiasme en een team van ervaren medewerkers levert LaserUniek een compleet pakket op het gebied van CO2 laser machines en fiber lasers, 3D modelleer cnc freesmachines, chemische ets machines en traditionele graveermachines en uiteraard niet te vergeten een perfecte service en aftersales. Wij  streven er altijd naar om een goed en betrouwbaar product tot in de perfectie af te leveren en bieden professionele hulp bij applicatie vraagstukken.

Wij hebben in onze showroom in Echt altijd meerdere machines staan en we kunnen gebruik maken van de faciliteiten van onze leveranciers zodat wij u het hele machine programma kunnen demonstreren. Ook kunnen we onze applicatie kennis inzetten bij u op locatie. LaserUniek levert in de Benelux-Duitsland aan bedrijven, instellingen en technische scholen.

LaserUniek is een professioneel, betrouwbaar en deskundig bedrijf en is opgericht in 2011 door Bas van Enckevort. Na jaren gewerkt te hebben voor de grote machinebouwer Yamazaki Mazak in de functie als Sales Engineer werd het tijd voor een nieuwe stap.

 Bas van Enckevort - eigenaar LaserUniek

 

 

Ons leveringsprogramma bestaat uit:

  • CO2 Laser Cutters , CO2 laser machines van Lotus lasers.
  • Fiber, UV, Mopa en Diode markeer/ graveer laser machines.
  • Cnc (vlakbed) freesmachines van Mekanika EVO & Roland.
  • Graveer machines & chemische etsmachines van Masteretch.
  • Desktop CO2 / Diode laser machines van FLUX, FLUX BEAMO, FLUX BEAMBOX.
  • Rookafzuiging van TBH - Hepa filters voor uw lasermachines.
  • Diverse technische laser cursussen.

‘In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam.’

Metaalunievoorwaarden 2019 Nederlands

LaserUniek
     Pascalweg 4    6101 WV Echt    Tel. +31 (0)85 876 8754       Handelsregister: 64951138    BTW nr: NL001840566B57    LaserUniek op LinkedIn Volg LaserUniek op Facebook