Advies nodig?

Mail: info@laseruniek.nl
 

Bofa filter systemen

De BOFA  filter systemen zijn kwalitatief zeer uitstekende afzuig- en filtereenheden met koolstof- en HEPA-filters, gefabriceerd door de wereldleider op het gebied van luchtfiltratie. De BOFA  filterunits zijn speciaal ontwikkeld voor de gasafvoer bij lasersnijden en lasergraveren.

Werkt u met Bofa filter systemen dan bent u verzekerd bent van een gezonde werkomgeving. De filtratie van de gassen en stofdeeltjes die vrijkomen bij het laseren gaat in drie stappen. De afgezogen gassen gaan via een voorfilter naar een koolstoffilter en vervolgens passeren ze een chemisch filter. De verzadigingsgraad van de filters wordt door de filtereenheid gemonitord en op het bedieningspaneel aangegeven. Dankzij het voorfilter, de koolstof- en HEPA-filters is de uitgeblazen lucht vrij van gassen en fijne deeltjes die tijdens het laseren vrijkomen.

IQ Operating System

Het IQ Operating System, dat een aantal unieke eigenschappen combineert binnen een compacte behuizing. Het systeem verstrekt continu actuele informatie over de prestaties van de filterunit via een duidelijk display. Daarnaast bewaart het systeem gebruikersinstellingen en prestatiegegevens die voor analysedoeleinden gedownload kunnen worden.

 

 

prijzen van de Bofa machines zijn (exclusief verzendkosten en 21% btw)

 

  • Bofa ad Nano                     €1375,00
  • Bofa ad 350                        €1475,00
  • Bofa ad Oracle IQ              €2175,00
  • Bofa ad 500 IQ                   €3850,00
  • Bofa ad Acces                       €990,00

 

AD 350

AD NANO

AD 500 IQ

 

AD ORACLE IQ

AD ACCES

 

Informatie of offerte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

 

 

 

Info over opleidingen ?

Aluminium frezen ?

Bezoek onze showroom !

LaserUniek
     Keizersveld 66    5803 AN Venray    Tel. +31 (0)478 562999       Handelsregister: 64951138    BTW nr: NL159876230B02    LaserUniek op LinkedIn Volg LaserUniek op Facebook