Advies nodig?

Mail: info@laseruniek.nl
 

Lasermachines bij LaserUniek

 

LaserUniek biedt een groot assortiment aan lasermachines die geschikt zijn voor vele materialen en branches. Wij er samen met onze importeur in Duitsland in geslaagd om onze lasermachines steeds verder te verbeteren en aan te passen zodat wij u een hoogwaardige laser kunnen aanbieden voor een prima prijs! Continue blijven we op zoek naar verbeterpunten in het productieproces bij de leveranciers en daar plukt u als klant de vruchten van.We leveren onze lasermachines aan diverse bedrijven en instellingen van kleine, startende ondernemers tot aan de zware metaalindustrie of fijnmechanische techniek. Wij zijn ervan overtuigd dat we voor heel veel bedrijven een passende, toegankelijke en betaalbare machine hebben. We bieden u graag een professionele training aan via Lasertechniekopleiding om de machine z.s.m. te kunnen bedienen en rendement te kunnen behalen.

Hieronder vindt u het overzicht van de groepen lasermachines die wij leveren. Heeft u vragen hierover of wilt u een demonstratie? Neem dan gerust contact  met ons op.

CO2 Laser machines 

Onze hoofdlijn: De CO2 Laser Snij -en graveermachines in gesloten tafel variant. Veelzijdige machines die snijden en graveren met grote precisie en hoge snelheid door vele soorten materialen van acryl tot hout en leer tot karton. Relatief compacte machines beschikbaar in verschillende vermogens en tafelgroottes, waarbij deze de mogelijkheden qua snijdikte en werkgebied bepalen. Veelzijdig, allround en de machines worden inclusief alle toebehoren geleverd.

Met standaard een waslijst aan optie's en geassembleerd in Duitsland en 2 jaar volledige garantie (ook op de laserbuis dus)

 • Laserklasse 1 (gecertificeerd in Duitsland) bij gesloten lasers
 • Red dot volg pilot laser (geen opbouw maar over de spiegels)
 • Panasonic servo motoren
 • Wifi 
 • Honinggraat en mes tafel
 • Laserworks V8
 • CW 5000 koeler (industrieel)
 • Automatische focus ( optische versie - dus geen schakelaar)
 • Rotatie as (voor ronde objecten te graveren)
 • Luchtpomp 
 • Leverbaar tot 280 watt !

Portaallasers

Ook voor onze CO2 Portaal Lasers geldt: Hoge precisie en snelheden gecombineerd met grote mogelijkheden qua bewerkbaar materiaal. Het verschil met onze gesloten tafel CO2 lasers is dat de portaal lasers een open werkvlak hebben en daarmee uiterst geschikt zijn voor groter plaatwerk. Leverbaar in twee formaten biedt een portaalmachine simpelweg de bekende kwaliteit met daarbij een grote, open werktafel. Grote mogelijkheden met deze machines.

 

Metaal Lasersnijder

Een veel verkochte CO2 laser machine bij LaserUniek die ook geschikt is voor het snijden van Rvs en metaal tot een dikte van 2.5 mm !

Door de toevoeging van zuurstof en de uitvoering met een speciale laserkop is dit de ideale machine voor kleine series voor bedrijven en in het bijzonder voor onderwijs door zijn lage prijs.

Deze machine heeft een 280 watt laserbron en kan ook probleemloos door b.v. 25 mm acrylaat snijden en veel andere materialen (geen aluminium , messing of koper)

Fiberlasers

Een andere technologie met daarbij ook een andere doelgroep. Zeer geschikt voor het snel graveren van afbeeldingen of teksten op metaal en kunststof zonder enige voorbewerking. De machine heeft een lange levensduur, een hoge betrouwbaarheid en is energiebesparend, maar heeft daarnaast slechts een compact werkgebied. Specifiek en doeltreffend zijn onze Fiber Lasers in verschillende vermogens verkrijgbaar.

LaserUniek
     Keizersveld 66    5803 AN Venray    Tel. +31 (0)478 562999       Handelsregister: 64951138    BTW nr: NL159876230B02    LaserUniek op LinkedIn Volg LaserUniek op Facebook